Praktikant til Media Movers

Vil du lave fede reportager, store interviews, lave hurtige webnyheder, lange artikler og se din byline i de store dagblade? Så bliv praktikant hos Media Movers i seks måneder.

Hvert år producerer Media Movers flere hundrede magasiner og tillæg samt webindhold til nogle af landets største medier som Jyllands-Posten og Ekstra Bladet.

Du kommer til at prøve dig selv af inden for alle journalistikkens genrer, og du kommer til at skrive om alt fra design og erhvervsliv til kultur og mad.

Vi producerer Jyllands-Postens Bolig og den store mængde af forskellige temasektioner til avisen. Vi står også bag Ekstra Bladets Biler og Ferie på web og papir. Og du får lov til at prøve kræfter med det hele.

Vi er ambitiøse på vores journalistiks vegne og på dine vegne. Vi insisterer på at levere de bedste tillæg og magasiner hver eneste gang, og vi insisterer på at gøre dig til den bedste skribent, du kan blive.

Om dig

Du skal være målrettet, ambitiøs og initiativrig. Du skal arbejde selvstændigt. Du skal tage ansvar, og du skal være klar på at udfordre rammerne. Du skal have stærke kommunikative evner og en velskrivende pen, der med træning kan blive til en af de allerbedste.

Som praktikant kommer du til at arbejde tæt sammen og på lige fod med dine kolleger. Vi har kontor i Carlsberg Byen med Vesterbro som nabo. Her sidder vi 30 glade, engagerede, dygtige og kreative medarbejdere – og vi glæder os til at møde dig.

Vi har også lækker kaffe, gratis frokostordning og en månedlig fredagsbar. Vi sætter nemlig en stor ære i at have et godt socialt samvær på tværs af redaktioner og arbejdsopgaver.

Det praktiske

Din praktik skal være så tæt på seks måneder som muligt og begynde så tæt som muligt på den 1. august 2020. Arbejdsugen er på 30 timer. Der betales en erkendtlighed på 3.000 kr. per måned. Og vi kan love, at du får:

Send din ansøgning til vores redaktionschef Mathias Gram på mathias@mediamovers.dk. Hvis du har nogle spørgsmål, kan du også ringe til ham på +45 2223 5923